Inomhusmålning för dig som bor i  Västervik, Gamleby, Vimmerby, Ankarsrum, Valdermarsvik & Oskarshamn.

Inomhusmålning av högsta kvalité!

Inomhusmåleri i Gamleby

Gamleby bär på en rik historisk arv, och vårt inomhusmåleri i Gamleby är dedikerat till att bevara och förbättra den äldre arkitekturens skönhet. Vi använder traditionella tekniker och moderna material för att skapa inomhusmiljöer som är både tidlösa och praktiska. Våra målare är skickliga på att integrera stadens kulturarv i varje penseldrag och skapa inomhusutrymmen som är en hyllning till Gamlebys historia.

Inomhusmåleri i Vimmerby

I Vimmerby, där Astrid Lindgrens sagovärld blomstrade, är vårt inomhusmåleri i Vimmerby en förlängning av den magiska atmosfären. Med lekfulla färger och fantasifulla detaljer skapar våra målare inomhusutrymmen som inspirerar fantasin och skapar en varm och välkomnande atmosfär. Vårt inomhusmåleri i Vimmerby är ett sätt att föra sagornas magi in i ditt hem.

Inomhusmåleri i Ankarsrum

I Ankarsrum är det enkla och eleganta en del av charm. Vårt inomhusmåleri i Ankarsrum är utformat för att skapa inomhusutrymmen som är funktionella och samtidigt bevarar stadens lantliga atmosfär. Med skicklighet och noggrannhet skapar våra målare inomhusmiljöer som är lugna och enkla, där varje detalj är noggrant genomtänkt för att uppnå harmoni.

Inomhusmåleri i Valdemarsvik

Valdemarsvik är en pärla längs Östersjökusten, omgiven av en vacker skärgård och en lugnande atmosfär. Vårt inomhusmåleri i Valdemarsvik är skapat för att smälta samman med stadens naturliga skönhet och skapa harmoniska inomhusutrymmen där du kan koppla av och njuta av livet.

Inomhusmåleri i Oskarshamn

Oskarshamn, en sjöfartsstad med djupa rötter och modern framtid, är en plats där tradition möter nytänkande. Vår inomhusmåleri i Oskarshamn är skräddarsydd för att införliva stadens dynamik och historiska arv i ditt hem. Vi förstår att ditt hem i Oskarshamn är mer än bara väggar; det är en del av stadens berättelse och din egen.

Om oss på KP’Z Måleri

KPZ Måleri är Västerviks förstahandsval för enastående måleritjänster. Med vårt huvudkontor baserat här i Västervik, är vi fast beslutna att bidra till skönheten och hållbarheten i vårt älskade samhälle. Vår erfarna och dedikerade personal strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar, oavsett om det handlar om inomhusmåleri, utomhusmåleri eller fasadmåleri. Vi är stolta över vårt rykte för kvalitet och professionalism och ser fram emot att samarbeta med dig.

Kvalité och kunskap som syns i vårt utförande

Vi är specialister inom måleri – Vi ser fram emot att ta hand om ditt projekt!

Har du frågor eller vill du börja diskutera ditt kommande måleriprojekt? Tveka inte att kontakta oss på KPZ Måleri. Vår vänliga personal är här för att hjälpa dig och erbjuda skräddarsydda lösningar för dina målningsbehov

Vanliga frågor

Erbjuder ni ROT-avdrag?

Ja, Det innebär att du kan dra nytta av skatteavdrag för arbetskostnaderna när du anlitar oss för ditt projekt. ROT-avdraget är ett fantastiskt sätt att göra din renovering eller måleriprojekt mer prisvärt samtidigt som du får högkvalitativt arbete utfört av vårt erfarna team. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur vi kan hjälpa dig att förvandla ditt hem eller företag till något speciellt. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och göra din vision till verklighet.

Lämnar ni ut offerter?

Det gör vi, fyll i formuläret här nedan eller ring till oss och berätta mer om ditt projekt. Först då kan vi lämna ut en offert till dig för ditt projekt – Kontakta oss redan idag! 

Utförda projekt

Erfarenhet