Fasadmålning för dig som bor i  Västervik, Gamleby, Vimmerby, Ankarsrum, Valdermarsvik & Oskarshamn.

Fasadmålning av högsta kvalité!

Fasadmåleri i Västervik

Vårt fasadmåleri i Västervik ger ditt hem eller företag en ny fräschör och en ansiktslyftning. Vi är specialiserade på att skydda och försköna fasader i Västervik, oavsett om de är nedsolkade av havsbrisar eller i behov av en modern uppdatering. Våra erfarna målare i Västervik använder högkvalitativa färger och tekniker för att säkerställa att din fastighet håller sig vacker år efter år.

Fasadmåleri i Gamleby

Gamlebys äldre byggnader förtjänar särskild uppmärksamhet när det gäller fasadmåleri. Vårt fasadmåleri i Gamleby kombinerar traditionellt hantverk med moderna tekniker för att bevara stadens kulturarv. Vi renoverar och skyddar fasaderna på ett sätt som återspeglar Gamlebys unika charm och historia.

Fasadmåleri i Valdemarsvik

Valdemarsviks natursköna omgivningar förtjänar fasader som är lika vackra som landskapet självt. Vårt fasadmåleri i Valdemarsvik skapar en visuell harmoni mellan ditt hem och den omgivande naturen. Vi är stolta över att använda miljövänliga färger och tekniker som ger ditt hem i Valdemarsvik en långvarig och attraktiv yta.

Fasadmåleri i Oskarshamn

I Oskarshamn, med sin sjöfartshistoria och moderna utveckling, arbetar vi med att skapa fasader som är både robusta och stilrena. Vårt fasadmåleri i Oskarshamn är utformat för att tåla stadens skiftande väderförhållanden och samtidigt behålla en elegant estetik. Vi använder högkvalitativa målningsprodukter för att ge din fastighet i Oskarshamn en tidlös och professionell look med vår fasadmåleri i Oskarshamn.

Fasadmåleri i Vimmerby

I Vimmerby, platsen där Astrid Lindgrens sagor kommer till liv, är din fastighets fasad som en bokomslag som berättar en historia. Vi förstår vikten av att bevara och förhöja utseendet på din fastighets fasad i Vimmerby, och vårt fasadmåleri i Vimmerby är skapat för att göra just det. Våra skickliga målare i Vimmerby är experter på att förvandla och skydda ditt hem eller företags fasad.

Om oss på KP’Z Måleri

KPZ Måleri är Västerviks förstahandsval för enastående måleritjänster. Med vårt huvudkontor baserat här i Västervik, är vi fast beslutna att bidra till skönheten och hållbarheten i vårt älskade samhälle. Vår erfarna och dedikerade personal strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar, oavsett om det handlar om inomhusmåleri, utomhusmåleri eller fasadmåleri. Vi är stolta över vårt rykte för kvalitet och professionalism och ser fram emot att samarbeta med dig.

Kvalité och kunskap som syns i vårt utförande

Vi är specialister inom måleri – Vi ser fram emot att ta hand om ditt projekt!

Har du frågor eller vill du börja diskutera ditt kommande måleriprojekt? Tveka inte att kontakta oss på KPZ Måleri. Vår vänliga personal är här för att hjälpa dig och erbjuda skräddarsydda lösningar för dina målningsbehov

Vanliga frågor

Erbjuder ni ROT-avdrag?

Ja, Det innebär att du kan dra nytta av skatteavdrag för arbetskostnaderna när du anlitar oss för ditt projekt. ROT-avdraget är ett fantastiskt sätt att göra din renovering eller måleriprojekt mer prisvärt samtidigt som du får högkvalitativt arbete utfört av vårt erfarna team. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur ROT-avdraget fungerar och hur vi kan hjälpa dig att förvandla ditt hem eller företag till något speciellt. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och göra din vision till verklighet.

Lämnar ni ut offerter?

Det gör vi, fyll i formuläret här nedan eller ring till oss och berätta mer om ditt projekt. Först då kan vi lämna ut en offert till dig för ditt projekt – Kontakta oss redan idag! 

Utförda projekt

Erfarenhet